Новини Fiat

Інформування про заходи щодо COVID-19

Друзі, ми працюємо для Вас в звичайному режимі, але ввели кілька тимчасових правил для нашої з вами безпеки.

Дізнатися більше

Шиномонтаж із вигодою

Напередодні зими авторизований сервісний центр компанії "АВТОРІНА" підготував для своїх клієнтів спеціальну пропозицію. В період сезонної зміни шин власникам автомобілів FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA пропонується провести діагностичні роботи за спеціальною ціною 255,00 грн*.

Дізнатися більше

Ласкаво просимо до нашого дилерського центру Фіат «Авторіна»!

Шановні клієнти! Наш дилерський центр має приємну новину по відновленню роботи відділу продажу та готовий до зустрічі у себе в гостях!

Дізнатися більше

SAUBER перетвориться на ALFA ROMEO

Цього року Sauber змінила власників: Islero Investments придбала значний пакет акцій швейцарської команди у Longbow Finance. Наступним кроком може стати перейменування колективу в Alfa Romeo.

Дізнатися більше

Компанія «АВТОРІНА» знайомить з новинками

Приємна новина для усіх шанувальників італійського автопрому: компанія "АВТОРІНА" прзентує новинки — кросовер 500 L Cross і седан Tipo.

Дізнатися більше

«FIAT 500 ENTRA AL MOMA» — переможець премії «CORPORATE ART AWARDS» 2017 року

Завдяки придбанню Fiat 500 Музеєм сучасного мистецтва в Нью-Йорку (MoMA), бренд Fiat завоював одну з нагород конкурсу "Corporate Art Award 2017".

Дізнатися більше

FIAT став головним спонсором Туринського кінофестивалю

Бренд Fiat є зіркою на одному з найважливіших міжнародних кінофестивалів, який проходить в кінотеатрах Турину з 24 листопада по 2 грудня.

Дізнатися більше

На честь FIAT 500 була випущена срібна монета

Італійський державний монетний двір обмеженим накладом випустив нову монету, яка присвячена історії знакового Fiat 500, в межах святкування 60-річчя моделі.

Дізнатися більше

У Турині була представлена пам’ятна марка, яка присвячена FIAT 500

Церемонія поштового гасіння, присвячена випуску нової пам'ятної марки на честь 60-річчя Fiat 500, закінчилася у будівлі Мірафіори в Турині.

Дізнатися більше

Компанія «АВТОРІНА» представила харків’янам новий FIAT Tipo

У минулу суботу в офіційному дилерському центрі компанії "АВТОРІНА" відбулася презентація нової моделі — седана FIAT Tipo. Свято пройшло у форматі дружньої зустрічі, яка стала джерелом корисної інформації, відмінного настрою і позитивних емоцій.

Дізнатися більше

Компанія «АВТОРІНА» запрошує на презентацію нового FIAT Tipo

23 липня 2016 р. в офіційному дилерському центрі компанії "АВТОРІНА" відбудеться презентація довгоочікуваної новинки — седана FIAT Tipo, який став лауреатом міжнародної премії "Autobest 2016". Це досягнення є визнанням моделі в якості функціонального автомобіля з кращим співвідношенням ціна-якість.

Дізнатися більше

Слідкуйте за нашим Instagram