FIAT став головним спонсором Туринського кінофестивалю

Бренд Fiat є зіркою на одному з найважливіших міжнародних кінофестивалів, який проходить в кінотеатрах Турину з 24 листопада по 2 грудня.

Бренд Fiat є зіркою на одному з найважливіших міжнародних кінофестивалів, який проходить в кінотеатрах Турину з 24 листопада по 2 грудня.

Фестиваль, який відбудеться цього року в 35-й раз, включатиме художні фільми, ретроспективу робіт відомого режисера Брайана Де Пальми, тематичні секції та експериментальні роботи.

Здатність успішно поєднувати традиції та інновації і легко говорити на різні теми й на різних мовах — це ключові характеристики, які мають TFF і Fiat. Бренд Fiat має традицію, засновану більше століття тому, та все ж продовжує розвиватися, зберігаючи усю свою доступність і здатність зачаровувати проникливу, вимогливу публіку.

Для акторів, режисерів і гостей фестивалю Fiat надасть парк автомобілів, до якого увійде 500Х, — кросовер, який представляє усе краще з італійського стилю і виробництва і продається у більш ніж 100 країнах, і 500L — унікальне поєднання простору та індивідуальності, лідер ринку в Італії і Європі з моменту його запуску.

Модельний ряд Fiat 500X включає два абсолютно різних рівня комплектації: UrbanandCross — один більше міський, а інший — позашляховик; обидва автомобілі оновлені за допомогою серії стилістичних і технічних нововведень, щоб утримуватися у верхній частині свого сегменту. НовыйFiat 500L має три окремі комплектації, щоб задовольнити будь-які потреби: Cross, Urban і Wagon. Cross підтверджує, що він кросовер з реальними можливостями позашляховика, завдяки додатковому кліренсу 25 мм і новому селектору режимів. Міська індивідуальність автомобіля проявляється в комплектації Urban - мрії міського жителя, а Wagon також доступний в семимісцевій комплектації. І останнє, але не менш важливе: CityCross — це міський кросовер для захоплюючих столичних пригод.

У пішохідній зоні на вулиці Верді відвідувачі, які стікаються на Фестиваль, зможуть помилуватися автомобілем спеціального випуску Fiat 500, присвяченому його 60-річчю. Символічно, що це можливо саме в Турині — в тому місті, де народився бренд. Цей автомобіль з обмеженим накладом святкує день народження обожнюваного 500-го з тими особливостями і сучасній версії стилю, які зробили його знаменитим. Ця спеціальна серія також дебютує з вишуканим двоколірним кузовом із благородною назвою "Dolcevita" на згадку про знаменитий фільм, в якому білий тришаровий колір Tri, — CoatWhite поєднувався з пастельним PastelIvory.

І окрім цього, шістдесятиліття Fiat 500 також відзначається в короткометражному фільмі "Побачимося в майбутньому" — першому творі від Fiat в такому жанрі, в головній ролі в якому знявся володар Оскара Едріен Броуді, який на даний момент вже отримав 19 мільйонів переглядів на YouTube. Автомобіль також має відношення до виступів інших відомих акторів — таких як незабутня Софі Марсо в комедії "По той бік ліжка" в 2008 році з її 500 Pink, одній з незліченних комплектацій спадкоємця легендарного 500-го. Більше того, знакова модель Fiat брала участь в зйомках фільму Люка Бессона "Блакитна безодня" про Енцо Майорку, що стало ще одним підтвердженням міцних зв'язків бренду зі світом кіно.

Назад до всіх новин

Слідкуйте за нашим Instagram